Perne Matlasate de Calitate Superioară 100% Românești!
 
0748.187.7270314.366.894 | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
0
Cosul tau este gol!

Livrare si plata

Document cu valoare de contract, este reglementat de prevederile legii contractului la distanta si cea a comertului electronic: ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la Distanta LEGE nr.365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic

Notiuni Introductive
Prezentul contract se incheie intre :
ERMINA & VALI COM SRL, administratorul site-ului www.erminatextil.ro, cu sediul social in Bucuresti, Bv. Ferdinand I nr 53-55 , Corp B , Apartament 2 , Sector 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului din Bucuresti, sub nr. J40/4745/2010, Cod Identificare Fiscala RO26893979, Cod IBAN: RO77INGB0000999906473014 deschis la Banca ING Bank – denumit in continuare – Furnizor

si

Persoana Fizica/Persoana Juridica care se inregistreaza in site lansand comenzi online, denumit in continuare – Client
Prin accesarea site-ului erminatextil.ro sunteti de acord si va obligati sa respectati in totalitate termenii documentului de mai jos asupra caruia se considera ca ati fost de acord.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti site-ul nostru si sa nu mai accesati acest site. Orice comanda depusa pe erminatextil.ro  va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.
Prin „Comanda” se intelege cererea adresata catre erminatextil.ro de catre o persoana fizica sau juridica prin care aceasta din urma solicita achizitionarea a unui produs sau a mai multor produse comercializate prin intermediul site-ului erminatextil.ro .
Prin „Client” se intelege orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda online pe site-ul erminatextil.ro prin crearea unui cont de client la: https://erminatextil.ro/contul-meu/ .
Prezentul document defineste cadrul in care erminatextil.ro este de acord sa furnizeze produse si Clientului, si reprezinta un acord intre erminatextil.ro si Client, astfel incat utilizarea serviciilor prestate de erminatextil.ro presupune acceptarea si conformarea Clientului la termenii prezentului Contract.
Administratorul site-ului erminatextil.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Client”. Clientii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Obiectul CONTRACTULUI
Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care Clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei Comenzi pe erminatextil.ro confirmata de catre Furnizor. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre Furnizor pe erminatextil.ro.

Pretul CONTRACTULUI.
Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe erminatextil.ro.. Pretul poate fi modificat de catre Furnizor, in orice moment, fara preaviz. Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Furnizorul atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale erminatextil.ro.sau erori, pretul afisat pe erminatextil.ro. poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Furnizorul va informa Clientul asupra pretului corect. Pretul include TVA.

Modalitati de livrare
Produsele comandate se livreaza conform modalitatii de livrare alesa de tine la inregistrarea comenzii.
Modalitatile de livrare oferite de noi sunt:
Intern prin servicii de curierat rapid. Toate comenzile se vor livra spre curier in functie de ora la care au fost primite:
– In aceasi zi daca comanda a fost primita intre orele 06:00-18:00
– A doua zi daca comanda a fost preluata in aceasi zi dupa ora 18:00
Costul de livrare este calculate in functie de adresa de destinatie si va fi afisat in pagina de finalizare a comenzii.
Vom incerca livrarea produselor o singura data. În cazul în care livrarea nu este executată de prima data, clientul va fi în continuare taxat pentru comandă și nu va fi posibilă re-livrarea. Vom considera ca livrarea nu s-a putut efectua in urmatoarele cazuri:

  • Livrarea nu sa făcut din cauza unei adrese greșite.
  • Destinatarul nu este disponibil.
  • Locatia unde trebuie sa se faca livrare este inchisa sau nu se poate ajunge la ea din alte motive (bariera,paznic…etc).
  • Telefon greșit sau număr celular sau extensie / nu funcționează / nu răspunde sau nu se conectează / se poate ajunge și livrarea nu este terminată.
  • Destinatarul a refuzat produsele.
  • A livrat produsul la Poarta / Recepție / vecin

În cazul în care o intarziere a livrarii comenzii apare din cauza unei greșeli din partea dvs. (adică a unui nume, numar de telefon sau a unei adrese greșite), orice costuri suplimentare suportate de erminatextil.ro  pentru redirecționare vor fi solicitate de la utilizatorul care a plasat comanda.
erminatextil.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici o intarziere de livrare care ar putea fi cauzata de inundatii, incendii, razboaie sau orice cauza care nu este sub controlul erminatextil.ro
În caz de inundații / viscole / sarbatori legale ne rezervăm dreptul de a reprograma livrarea la o altă dată.
Dovada livrării va fi furnizată în cazul oricărui litigiu de livrare.

Modalitati de plata
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. Furnizorul va emite catre CLIENT o factura/bon fiscal pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Acceptam urmatoare forme de plata:
Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare, direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
Plata cu cardul : Acceptam platile cu cardul de credit sau debit. Platile cu cardul sunt procesate de catre un procesator de carduri extern (MobilPay)

Politica de returnare
Aveti dreptul de a verifica produsele nu de a le utiliza si apoi returna!
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile(calendaristice – 10 zile lucratoare + 4 nelucratoare ) de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de maxim 14 zile de la denuntarea contractului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate.
Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.
Produsele nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, soft, etc., doar daca este cazul). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor. Orice modificare a starii produselor sau a ambalajului acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce la aplicarea unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate /modificate.
Este obligatoriu sa trimiteti produsul impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie / plic, nu in cutia produsului. Conform legislatiei in vigoare costul transportului pentru produsele ce vor fi trimise inapoi vor fi suportate de catre cumparator. Produsele trebuie trimise cu curier rapid sau prin metoda prin care au fost initial receptionate produsele .
Termenul legal de returnare a contravalorii produselor conform OUG 34/2014 este de 14 zile de la denuntarea in scris a contractului.
In vederea returnarii se va transmite o cerere de renuntare la cumparare. Cererea se va transmite NUMAI IN SCRIS, pe un suport durabil: pagina de politica de returnare a site-ului erminatextil.ro , e-mail, fax, hartie. Cererea de returnare trebuie sa contina obligatoriu urmatoarele date:
Denumirea produselor asa cum apare pe factura de achizitie
Motivul returnarii
Factura de achizitie
Data la care au fost primite produsele (AWB colet)
Pentru returnarea contravalorii produselor achitate, vom avea nevoie de urmatoarele informatiile financiare:
Banca
IBAN

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul erminatextil.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre erminatextil.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil , se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Forta majora
erminatextil.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care erminatextil.ro nu este responsabila.

Consimtamant privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
La plasarea unei comenzi pe  erminatextil.ro aveti obligatia de a ne furniza date cu caracter personal : nume, prenume,adresa,telefon,email. Aceste date cu caracter personal vor fi utilizate pentru procesarea comenzii dumneavoastra si  pentru emiterea de documente fiscale precum facturi si chitante.
De asemenea la inregistrarea unui “Cont” in sectiunea “Contul-meu” din cadrul site-ului erminatextil.ro aveti obligatia de a ne furniza date cu caracter personal : nume, prenume,adresa,telefon,email. Aceste date cu caracter personal vor fi utilizate pentru procesarea comenzii dumneavoastra si  pentru emiterea de documente fiscale precum facturi si chitante.
Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat, accesind aceasta pagina Solicitare Acces Date De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.
Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. erminatextil.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala erminatextil.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Clientul accepta sa adere la acest regulament.
Prin bifarea casutei “Am citit si accept termenii si conditiile” din pagina de FINALIZARE COMANDA a site-ului erminatextil.ro , se presupune ca, Clientul a citit si este de accord cu termenii si conditiile din acest contract.