Perne Matlasate de Calitate Superioară 100% Românești!
 
0748.187.7270314.366.894 | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
0
Cosul tau este gol!

Livrare si plata

Modalitati de livrare
Produsele comandate se livreaza conform modalitatii de livrare alesa de tine la inregistrarea comenzii.

Modalitatile de livrare oferite de noi sunt:
- Intern prin servicii de curierat rapid. Toate comenzile se vor livra spre curier in functie de ora la care au fost primite:
– In aceasi zi daca comanda a fost primita intre orele 06:00-18:00
– A doua zi daca comanda a fost preluata in aceasi zi dupa ora 18:00

Costul de livrare este calculate in functie de adresa de destinatie si va fi afisat in pagina de finalizare a comenzii. Vom incerca livrarea produselor o singura data. În cazul în care livrarea nu este executată de prima data, clientul va fi în continuare taxat pentru comandă și nu va fi posibilă re-livrarea. Vom considera ca livrarea nu s-a putut efectua in urmatoarele cazuri:

  • Livrarea nu s-a făcut din cauza unei adrese greșite.
  • Destinatarul nu este disponibil.
  • Locatia unde trebuie sa se faca livrare este inchisa sau nu se poate ajunge la ea din alte motive (bariera,paznic…etc).
  • Telefon greșit sau număr celular sau extensie / nu funcționează / nu răspunde sau nu se conectează / se poate ajunge și livrarea nu este terminată.
  • Destinatarul a refuzat produsele.
  • A livrat produsul la Poarta / Recepție / vecin

În cazul în care o intarziere a livrarii comenzii apare din cauza unei greșeli din partea dvs. (adică a unui nume, numar de telefon sau a unei adrese greșite), orice costuri suplimentare suportate de noi pentru redirecționare vor fi solicitate de la utilizatorul care a plasat comanda.

Noi nu va fi raspunzatoari pentru nici o intarziere de livrare care ar putea fi cauzata de inundatii, incendii, razboaie sau orice cauza care nu este sub controlul nostru. In caz de inundații / viscole / sarbatori legale ne rezervăm dreptul de a reprograma livrarea la o altă dată. Dovada livrării va fi furnizată în cazul oricărui litigiu de livrare.